För den som sällan fixar hemma, och sedan någon enda gång behöver en skruvdragare, är det kanske lockande att gå till billiga kedjan och köpa den billigaste de har på hyllan. Vi förstår verkligen det. Men vi tycker att det är synd.

Synd, för att du då inte kommer att få uppleva hur mycket enklare och roligare det är att använda riktigt bra verktyg. Oavsett om det handlar om manuella handverktyg eller småmaskiner finns det en känsla och en precision i de bra grejerna som billiga verktyg aldrig kommer få till.

Men också synd för att det bidrar till det slit-och-släng-beteende som vi alla strävar efter att komma bort från. Vi som bor i stan har sällan cykelavstånd till någons farfars välfyllda snickarbod, där verktygen ligger och väntar på att lånas. Istället har både vi och grannen underdimensionerade förråd, fyllda till bredden av allt annat som man behöver ha på lager.

Vår lösning på det problemet är en skön plats där vi samlat riktigt bra verktyg och mycket kunskap om hur man snickrar och fixar hemma, allt på ett och samma ställe. Och vi delar gärna med oss. Kom hit och få hjälp och råd, hyr verktyg när du verkligen behöver dem, och slipp göra plats för dem i förrådet när du är klar.

Hyra tjänst eller verktyg?

Skriv i chatten för att boka verktyg och tjänster.