Vi hyr inte bara ut verktygen utan vill gärna hjälpa dig hela vägen, som bollplank, tipsbank eller genom att göra jobbet åt dig. Känner du att du varken har tid eller lust att hyra verktyg och göra det själv kommer vi gärna och hjälper till hemma hos dig!

Hyr en person hos oss!
När du bokar en person hos oss är det Jesper som kommer hem till dig. Jesper har bred erfarenhet inom snickeri, med bland annat köksmonteringar, fin-snickeri och husbygge i bagaget.

Vilka jobb hjälper vi till med?
Det vi hjälper till med är ofta det hantverkarna inte har tid att göra. Alltså enklare arbeten som inte tar så lång tid och ofta på kort varsel. Med ett bra kontaktnät i byggbranschen kan vi ofta förmedla en kontakt om det är ett jobb vi inte kan ta oss för.

Tidigare jobb som vi genomfört är hyllmontering och uppsättning på vägg, skruvat upp tv-fäste på väggen, monterat ihop möbler, satt upp gardinstänger i tak och väggar, fixat köksluckor som hängt snett och mycket mer.

Vad behöver du tänka på?
Inför mötet med oss ta gärna med dig bilder på hur du har det, alltid bra med en bild för mycket än för lite. Har du blivit inspirerad av en bild eller video du såg i någon tidning eller på Instagram? Spara det och visa för oss, det är alltid enklare att förklara något om man kan visa vad man menar än med ord.

Vi kommer fråga dig många frågor om vilka förväntningar du har på hur det ska se ut när arbetet är klart så vi säkerställer att vi kan uppnå dom redan innan vi börjar.

För pris och bokning kontakta oss via mail på info@donforperson.se eller besök oss i vår verktygsbod på Folkungagatan 48.

Hyra tjänst eller verktyg?

Skriv i chatten för att boka verktyg och tjänster.