Don för Person växer och vi är nu glada över att presentera Pia Rydberg till Donarfamiljen!

Pia kommer arbeta som verksamhetsansvarig tillsammans med Lisa Toresson. För att ni ska lära känna Pia bättre har hon fått svara på lite frågor.

Vem är du?
Pia Rydberg, 51 år gammal. Jag har en bakgrund från utbildningsbranschen där jag jobbat i 13 år på IHM Business School och IFU-IFL vid Handelshögskolan som säljansvarig, affärsansvarig och projektledare. 2011 startade jag mitt eget företag; Kafé Kreaktiv, ett sy-och pysselcafé inom sömnad, handarbete och pyssel. Där lärde jag bla. personer hur man syr och handarbetar, och man kunde även hyra symaskiner hos mig. Då jag alltid haft en stor passion för sömnad och skapande sålde jag även mina egensydda kläder, väskor och assessorer av återbrukat material genom varumärket Piloo-old is new. Precis innan jag började på Don för Person, arbetade jag som driftansvarig på Båven country lodge och skötte allt ifrån drift till försäljning och marknadsföring.

Finns det något du brinner lite extra för?
Jag brinner extra mycket för hållbarhet och återanvändning. Ser det som viktigt att ta
vara på saker, lagar och fixar hellre till dem istället för att kasta. Både när de gäller kläder, prylar och inredning.

Vad är din passion i livet?
Jag älskar att resa, sy och skapa. Även att dansa, yoga och åka skidor på fritiden. Det är sådana saker som boostar välbefinnandet lite extra.

Berätta något som vi inte vet om dig?
Jag är duktig på att skriva och hålla tal och tycker om att prata inför folk. Sen är jag bra på att Bowla.

Vad tilltalade dig mest med att jobba hos Don för Person?
Jag gillade företagets värderingar och hela affärskonceptet. Jag värdesätter hållbarhetstänket och framför allt andan som finns här, att man hjälps åt och har en schysst inställning till varandra. Sen tycker jag att det är kul att arbeta i ett företag där man på riktigt känner att det finns ett driv, att man vill någonstans.

Vad är ditt favoritcitat?
Jag har två favoritcitat det ena kommer från min bonusson som brukar säga: ”Vet du vad det bästa i livet är? - det är att man alltid kan ändra sig!” och det andra kommer från min egen son, -”Känslor är starkare än verkligheten”. 2 ”sanningar” som jag ofta tänker på och tycker är viktiga att ha med sig i livet.

Sist men inte minst, vad är ditt favoritverktyg?
Då skulle jag säga expandertången, ett smidigt verktyg när man ska fästa tunga saker som exempelvis hyllor på tunna gipsväggar.

Hyra tjänst eller verktyg?

Skriv i chatten för att boka verktyg och tjänster.