Uthyrare på deltid

Vi är ett ungt företag i sann entreprenörsanda under uppstsart och tillväxt där vår affärsidé bottnar i en stor respekt för all den skaparlust och gör-det-själv-vilja som finns bland kreativa hembyggare och hobbyrenoverare. För oss handlar Don för Person om att ta våra erfarenheter av uthyrning av verktyg vidare för att passa ALLA. Hit ska kunden känna sig välkommen även om denne aldrig tidigare hållit i en skruvdragare. Vi lägger ingen värdering i vad de kan, men vill gärna hjälpa dem att lyckas, oavsett om det handlar om att regla upp en innervägg eller skruva upp en krok i köket.

Vi expanderar och behöver förstärka personalstyrkan.
I rollen som uthyrare hos oss trivs du med att sätta kunden i fokus och får stor användning av din verktygskunskap och intresse av att "göra-det-själv". Du bemöter kunden och tillhandahåller hyrmaskiner och tillbehör efter dennes behov. Du sköter tillsammans med dina kollegor den dagliga driften i butiken där du medverkar att kontinuerligt utveckla verksamheten.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse av verktyg och goda kunskaper av hemmafix och renovering. Hos oss är kundmötet av yttersta vikt. Du är nyfiken, analyserar tålmodigt kundbehovet och har förmågan att lära ut på ett pedagogiskt sätt.

Arbetsuppgifterna kräver bra kunskap om verktyg och kringsutrustning samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökan
Märk din ansökan "Deltid - Södermalm".
Ansök på E-post

Vi arbetar med löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag!

utvalda verktyg
Sök verktyg