Donare med El-behörighet sökes!

Är du elektriker? Är du snäll? Vill du byta karriär men fortfarande ha nytta av dina kunskaper inom el? Då tycker vi att du ska söka jobb hos oss som Donare!

Vi på Don För Person skall utöka vårat tjänsteutbud och söker nu en Donare med behörighet för diverse elarbeten, främst i privatbostäder. Därför söker vi nu dig som är sugen på att byta miljö, jargong och vill ha större variation i vardagen. Vi tror du tycker det är viktigt att få vara delaktig i din egen utveckling och hos oss får du den uppmuntran och peppen som behövs.

Du står för energin och modet, vi står för resten!

Som Donare med el-behörighet kommer du förutom att hjälpa kunder ute på plats arbeta med att vårda kundrelationer, verktyg och våra verktygsbodar. När vi inte är på kundjobb eller har mindre rörelse i våra verktygsbodar sysselsätter vi oss med arbetsuppgifter och projekt som stärker och förbättrar vår verksamhet.

Vi delar lika på våra ”måsten” och tar oss an de uppgifter vi är starkast i, detta gör att det händer väldigt mycket hos oss och vi tror därför att du omfamnar förändring, högt tempo och längtar efter att få göra mer än att installera strömbrytare hela dagarna ;)

Har du jobbat direkt mot kund är detta jättebra, men för oss räcker det med att du är en care-taker som drivs av att sätta leenden på andra människors läppar.


Krav:

  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Auktoriserad Elektriker

Vi rekryterar löpande!

CV och personligt brev skickas till Lisa:
Klicka här om du törs... ;)


Hoppas vi hörs !

/Donarna

utvalda verktyg
Sök verktyg