Är det något du undrar över?

Du är alltid välkommen att höra av dig eller titta in i butiken. Här har vi också samlat några av de vanligaste frågorna vi får. Kanske hittar du svaret på din fråga bland dem.

Vad har du för projekt?
Ju mer information om vad du ska göra desto lättare blir det för oss att hjälpa dig hela vägen. Utifrån dina behov tar fram rätt verktyg och tillbehör för att sedan skicka med de tips och råd du behöver för att lyckas.

Hur blir jag kund?
För att bli kund hos oss och kunna hyra verktyg behöver du visa legitimation/ID-kort i butiken. Vi tar en upplysning för att enkelt hämta dina personuppgifter och lägga upp dig i vårt kundregister. Vid varje uthyrning tittar vi på din legitimation så ingen kan hyra i ditt namn.

Hur länge får jag behålla verktygen?
Minsta debitering är en dag men du får självklart behålla verktygen fler dagar då betalning sker vid returen.

Bör jag ha vana av att använda verktygen jag hyr?
Det korta svaret är nej. Det lite längre är att vi tror på dig, och vi skickar med de tips och råd du behöver för att klara att använda verktygen du hyr. Vi bollar gärna dina idéer och tankar med dig, då blir det också lättare att svara på om du verkar ha tagit dig vatten över huvudet eller ej.

Finns det någon hjälp att få om jag inte reder ut mitt projekt?
Förutom verktyg kan vi också hyra ut en snickare när det behövs. Om du känner dig osäker på om du klarar att lösa ditt problem på egen hand kan det vara bra att prata igenom vad det är du ska göra innan du drar igång. Då kan vi ge tips och råd, och kanske förutse om det är något moment som är krångligare och kräver experthjälp.

Jag ska bara sätta upp några krokar, inget avancerat, men äger verkligen inga verktyg alls. Finns även enklare grejer hos er?
Absolut! Och att sätta upp krokar kan vara nog så avancerat om man inte har tillgång till rätt grejer. Vi hjälper dig med allt du behöver för att lösa små och stora problem, vare sig det handlar om skruvmejslar och hylsnycklar eller maskiner. Dessutom hjälper vi dig att reda ut vad du har för väggar hemma, och skickar med rätt tillbehör direkt, så slipper du åka ner på stan en gång till när du kommer på att du köpt fel plugg.

Jag har ett skåp som jag vill få upp på väggen men kan inte göra det själv. Kan ni hjälpa till med det?
Vi kan absolut hjälpa dig. Förutom att ge råd i butiken tar vi gärna med oss verktygslådan hem till dig och hjälper till när det behövs.

utvalda verktyg
Sök verktyg