Verktyg, kunskap och tillbehör

Vi älskar bra verktyg. Och vi vet precis när och hur de ska användas. Både verktygen och kunskapen tror vi att du också har nytta av. Inte varje dag, kanske inte ens speciellt ofta, men när behovet finns delar vi gärna med oss.

Vår affärsidé bottnar i en stor respekt för all den skaparlust och gör-det-själv-vilja som finns bland kreativa hembyggare, hobbyrenoverare och nybörjare. Vi har stor erfarenhet av uthyrning av verktyg, med Don för Person tar vi de kunskaperna till nästa nivå genom att skapa verktygsuthyrning för alla. Det är viktigt för oss att du känner dig välkommen även om du aldrig tidigare hållit i en skruvdragare. Vi lägger ingen värdering i vad du kan, men vill gärna hjälpa dig att lyckas, oavsett om det handlar om att regla upp en innervägg eller skruva upp en krok i köket.

”Till oss kan du komma med ditt hemmaprojekt, prata igenom vad som ska göras och promenera ut med allt du behöver, från borrmaskin till vattenpass till rätt skruvar och plugg och uppfriskat våga själv-förtroende.”

Att ha tillgång till riktigt bra verktyg gör det både roligare och lättare att fixa hemma, det vet alla som har testat. För de allra flesta är det dock orimligt, och dessutom helt onödigt, att äga alla verktyg man kan tänkas behöva ibland. Vi erbjuder en välfylld verktygsbod där du istället kan hyra allt från hammare och tumstock till handmaskiner, alltid riktiga proffsgrejer.

Och du slipper göra plats för dem i förrådet när du är klar, vi bor själva i lägenhet och vet att det är nog så viktigt.

Med vänliga hälsningar
Lisa och Ville