Kom in till oss och hyr verktygen som hjälper dig att lyckas. Alltid av högsta kvalitet, bra nog att göra proffsfixaren nöjd och ge nybörjaren det bästa utgångsläget, naturligtvis alltid med nyladdade batterier. Vi svarar också på alla dina frågor om hur verktygen ska användas, och tipsar gärna om alternativa lösningar när vi ser att det finns ett bättre sätt.

Några saker kan vara bra att tänka på innan du kommer in till oss för att hyra.

  • Ta med bilder på vad som ska göras, t.ex. vid slipning av golv är det bra att ta med en bild på hur golvet ser ut i nuläget. Vid uppsättning av exempelvis hylla eller tavla, ta kort på väggen den ska sättas upp på och fästet på hyllan/tavlan.
  • Mät det/de områden där något ska fixas. Det underlättar både för oss och dig om vi har alla mått och vet vikten på något som t ex ska sättas upp på väggen.
  • Har du egen infästning, ta med dig den eller mät noga så att du har koll på storlek på plugg och skruv. Både längd och tjocklek.
  • Vad är det för typ av material i ytan som ska sågas/borras/slipas? Materialet har stor betydelse för vilka verktyg du behöver. Om du är osäker på vad det är för material i exempelvis väggar, tak eller golv så hjälps vi åt. Har du information om när huset är byggt hjälper det oss att hjälpa dig.
  • Se till att du har legitimation med dig.

P.g.a rådande situation med COVID-19 är verktygsbodarna stängda och det går i rådande läge ej att boka eller hyra verktyg.

Hyra tjänst eller verktyg?

Skriv i chatten för att boka verktyg och tjänster.