Det är lätt att inspireras av fina inredningsbilder och miljöer omkring oss men inte alltid så lätt att få ihop alla tankar och idéer till en fungerande helhet. Då kan en professionell inredare vara precis det som behövs. Målet med vår inredningshjälp är att hitta din unika stil och utforma ett hem som passar din livsstil och personlighet, samtidigt som hemmets ytor utnyttjas på bästa sätt.

Inredningsinspiration 2-3h, 4.500 kr
Vår inredare går tillsammans med dig igenom hemmets ytor och ger tips och idéer på hur du ännu bättre kan få fram din stil, och samtidigt utnyttja bostadens ytor på bästa sätt. Vi ger dig tips på färgsättning, möblering, ljussättning och val av inredningsdetaljer och textilier. Du får praktiska råd om hur du själv skapar ett personligt, funktionellt hem som speglar dig, och som håller genom trenderna.

Inredningsmöte 1650 kr/ timme
Varje inredningsuppdrag börjar med ett möte där du tillsammans med vår inredare går igenom vilka rum eller områden i hemmet du behöver hjälp med. Mötet kan antingen hållas i vår inredningsstudio eller hemma hos dig. Därefter lämnar vi en offert på hur vi kan hjälpa dig att skapa ett inbjudande och personligt hem.

Vi hjälper dig med enklare projektering, materialval, möblerings- och inköpsförslag samt färg och ljussättning. Utmaningen för oss ligger i att hitta din unika stil och utforma ett hem som passar din livsstil och personlighet, samtidigt som vi ser till att hemmets ytor utnyttjas på bästa sätt. Tillsammans med våra kunniga hantverkare med lång erfarenhet i branschen och våra goda kontakter med leverantörer kan vi erbjuda dig professionell hjälp hela vägen. Målet är att göra din bostad till ett inspirerande och funktionellt hem som visar vem du är och som håller genom trenderna.


Hyr inredare
Don för Persons inredningsstudio hittar du på Artillerigatan 29 i Stockholm. Vi har öppet efter överenskommelse och du kan boka ett inredningsmöte med oss, antingen i studion eller hemma hos dig. För pris och bokning kontakta oss via formuläret nedan, alternativt hyrinredare@donforperson.se eller 08-425 196 20.

Bokningsförfrågan av inredare

Beskriv ditt projekt så återkommer vi snarast.

Hyra tjänst eller verktyg?

Skriv i chatten för att boka verktyg och tjänster.