Ibland är det smartaste man kan göra att inse sina egna begränsningar. Vare sig det är tid eller kunskap som saknas kan man ibland behöva kalla in ett proffs även för de lite mindre uppdragen. Hos oss kan du hyra en kunnig person som löser ditt problem.

Vilka jobb hjälper vi till med?
Det vi hjälper till med är ofta det där som andra hantverkare inte har tid att göra. Alltså enklare arbeten som inte tar så lång tid, ofta på kort varsel. Du är alltid välkommen att ställa frågan, vi har ett stort kontaktnät i byggbranschen och kan ofta förmedla en kontakt om vi inte själva kan ta oss an ditt jobb.

Tidigare jobb som vi genomfört är hyllmonteringar och uppsättningar på vägg, vi har skruvat upp tv-fästen på vägg, monterat ihop möbler, satt upp gardinstänger i tak och väggar, fixat köksluckor som hängt snett och mycket mer.

Vad behöver du tänka på?
Ta gärna med dig bilder för att visa hur det ser ut där du behöver hjälp, hellre en bild för mycket än en för lite. Har du blivit inspirerad av en bild eller video du såg i någon tidning eller på Instagram? Spara det och visa för oss, det är alltid enklare att förklara om man kan visa på bild vad man menar.


Pris och bokning
För tillfället tar vi inte emot några förfrågningar p.g.a situationen med COVID-19.

Hyra tjänst eller verktyg?

Skriv i chatten för att boka verktyg och tjänster.