Ska du anlita en sotare i Stockholm?

Är det så att du letar efter en sotare i Stockholm? Det finns en bra sotare i Stockholm som du kan anlita. Det är Sotaren i Norrort. Hos denna sotare kan du bland annat få hjälp med detta:

  • OVK
  • Besiktning
  • Rensning
  • Service
  • Täthetsprovning av hus

Är det så att du har ett hus, med skorsten, så är det viktigt att låta en sotare komma ibland och rensa den, eller göra annat som är ett måste. Om man ser till en OVK till exempel, så är detta något som alla som äger ett hus måste göra. OVK står för obligatorisk ventilationskontroll. Denna kontroll ska göras regelbundet. Det enligt svensk lag!

Vad kan sotaren i Stockholm göra för dig?

Om du anlitar Sotaren i Norrort som din sotare i Stockholm så kan han utföra olika besiktningar och kontroller. Bland annat av eldstad, imkanal, injustering och mycket mer. Han kan även utföra rensning, alltså göra rent din skorsten och din ventilation.

En annan sak som en sotare kan göra, det är en så kallad täthetsprovning av hus. Då mäter man helt enkelt hur lufttät samt hur fuktsäker en byggnad är. Det är inte ovanligt att det finns problem så som drag från fönster och dörrar eller att det är svårt att få en behaglig inomhustemperatur.

Boka besök av en sotare

Alla som har en skorsten, de måste få besök av en sotare. Det var man än i landet bor. Om du bor i Stockholm så kan du med fördel anlita Sotaren i Norrort. Han kan komma till dig om du bor i Täby, Åkersberga, Järfälla, Norrort eller Vallentuna.